Bella Italia

Italië in Passage Roosendaal

Op zaterdag 11 juni is het tijd voor een nieuw event. Een dag vol leuke activiteiten voor het hele gezin én je maakt kans op mooie prijzen!

Op deze dag is Passage Roosendaal feestelijk versierd, staat er een ijscokar, maken muzikanten live muziek en kunnen kinderen geschminkt worden.

Koop jij vanaf 30 mei iets bij één van de winkels in Passage Roosendaal? Dan ontvang je een lootje. Vul dit lootje in en lever het tijdens Bella Italia in bij de brievenbus, dan maak je kans op te gekke prijzen!

Tijdens het event, zaterdag 11 juni om 15.30 uur, is de grote prijsuitreiking! Dan worden er verschillende prijzen van de winkels in Passage Roosendaal weggegeven en de hoofdprijs is zelfs een reis naar Venetië voor twee personen!*

Goed nieuws, er zit geen maximum aan het aantal lootjes. Kom shoppen en doe mee!

Lees meer over dit event in onze blog.

*De hoofdprijs is een cadeaucheque t.w.v. € 500,- te besteden bij TravelXL Roosendaal.

13.00 tot 16.00 uur

De leukste winkelervaring

Uniek in Nederland

Chris de Ruiter



Deze Passage is zo mooi, dat moet je zelf gezien hebben. En het restaurant Milano hanteert gewone prijzen voor eten en drinken.

Rituraj Gangadin



Leuke winkels, gezellige mensen. Eten is lekker. Weer eens wat anders.

Piet Meerman



Je kan ervan vinden wat je wil, maar het is een bijzonder winkelcentrum. Kitscherig, over-the-top, veel bling en nep-goud, maar het is prettig winkelen.