Festival op de Grens

Live muziek met Italiaanse twist

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen tijdens Festival op de Grens. 

Stap op 9 september binnen in een wereld waar cultuur en grenzen vervagen - welkom bij het Festival op de Grens in Roosendaal! Van 12:00 tot 16:00 uur belooft dit evenement een betoverende ervaring te worden. 

Op het betoverende middenplein zullen getalenteerde Italiaanse zangers je meenemen op een muzikale reis door hun betoverende repertoire. Laat je meevoeren op de klanken van hun stemmen en geniet van een unieke muzikale ervaring. 

Terwijl je door het centrum wandelt, zul je versteld staan van de steltenloop act met een Italiaans tintje. De artiesten zullen met gracieuze stappen en elegante bewegingen de straten tot leven brengen. 

Als kers op de taart hebben de winkeliers iets zoets voor je in petto. Bij de kassa's in de Passage worden heerlijke stukjes chocolade, verpakt in prachtige organza zakjes, aan jou uitgedeeld.

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op dit unieke evenement: Festival op de Grens. 

Roosendaal
12:00 - 16:00

De leukste winkelervaring

Uniek in Nederland

Chris de Ruiter



Deze Passage is zo mooi, dat moet je zelf gezien hebben. En het restaurant Milano hanteert gewone prijzen voor eten en drinken.

Piet Meerman



Je kan ervan vinden wat je wil, maar het is een bijzonder winkelcentrum. Kitscherig, over-the-top, veel bling en nep-goud, maar het is prettig winkelen.

Rituraj Gangadin



Leuke winkels, gezellige mensen. Eten is lekker. Weer eens wat anders.