Pasen in de Passage

Speur mee en win € 100,- shoptegoed!

Het paasweekend staat voor de deur, het ideale moment voor een gezellig event voor de hele familie in Passage Roosendaal!

Zaterdag 16 april is er van 11.00 tot 13.00 uur een levensechte paashaas in de Passage. Deze deelt lekkere chocoladepaaseitjes uit en vindt het super leuk om met jullie op de foto te gaan!

Ook zijn er paaseieren en paashaasjes verstopt. Komen jullie mee zoeken?

 

Win € 100,- shoptegoed!

In iedere winkel in de Passage zijn paaseieren verstopt. In deze paaseieren kun je prijzen vinden! De hoofdprijs is zelfs een shoptegoed t.w.v. 100 euro, te besteden in een winkel naar keuze! Daarnaast zijn er nog kleinere bedragen shoptegoed verstopt en zijn er leuke prijzen van de winkels te vinden. Een goede reden om dus goed mee te speuren.

Lekkere chocolade paashaas

Wie lust dat nou niet, zo'n lekkere chocoladepaashaas?! 

In de etalages van sommige winkels in de Passage zijn paashaasjes verstopt. Kun jij ze allemaal vinden? Dan ontvang je een chocolade paashaas!

Je kunt een kaartje ophalen bij de Paashaas die rondloopt in de Passage of hier downloaden en zelf uitprinten. Vul op ht kaartje in waar jij de haasjes hebt gezien en lever je volle kaart in bij Jeudmode van Zeggeren. Daar ontvang je dan de chocolade paashaas! 

Kleurplaat

We hebben een speciale Passage Paaskleurplaat gemaakt. Maak hier jouw mooiste creatie van en lever deze zaterdag tussen 11.00 en 13.00 uur in bij de Passage. Wie weet kom je jouw mooie kleurplaat dan wel tegen op de social media van Passage Roosendaal?!

Zien we jullie zaterdag? Tot dan!

De leukste winkelervaring

Uniek in Nederland

Rituraj Gangadin



Leuke winkels, gezellige mensen. Eten is lekker. Weer eens wat anders.

Chris de Ruiter



Deze Passage is zo mooi, dat moet je zelf gezien hebben. En het restaurant Milano hanteert gewone prijzen voor eten en drinken.

Piet Meerman



Je kan ervan vinden wat je wil, maar het is een bijzonder winkelcentrum. Kitscherig, over-the-top, veel bling en nep-goud, maar het is prettig winkelen.