Doe mee aan de vossenjacht in de Passage Roosendaal!

Evenementen

Het laatste weekend van oktober staat in de Passage dit jaar in het teken van een wel heel leuke activiteit! Zaterdag 30 oktober lopen er daar namelijk allemaal vossen rond… Dat klinkt misschien een beetje spannend, maar dat is het niet! Het zijn namelijk hele lieve vossen die zich schuil houden in de Passage en erop wachten om gevonden te worden.

Vossenjacht

Kan jij al die lieve vossen in de Passage vinden? Dan staat er wat lekkers als beloning op je te wachten bij lunchroom Milano! Terwijl de kinderen druk op zoek zijn naar al die vossen is er voor papa en mama natuurlijk ook genoeg moois te ontdekken in dit overdekte winkelcentrum! Geniet van het ruime winkelaanbod in de unieke en sfeervolle setting van de Passage.

Hoe werkt het?

Tussen 11.00 uur en 15.00 uur lopen er vossen van Theatergroep de Kring rond in de Passage. De vossenkaart heb je al via je basisschool gekregen, kun je onderaan deze pagina downloaden of op zaterdag 30 oktober ophalen in de Passage. De eerste 1000 kinderen die starten met de vossenjacht krijgen bij het laten zien van de vossenkaart een tof Passage keykoard. 

Laat je vossenkaart op zaterdag 30 oktober volstempelen door de vossen die je tijdens je speurtocht in de Passage tegenkomt. Een volle kaart wordt beloond met wat lekkers bij lunchroom Milano!

Download hier je vossenkaart!

Download hier je vossenkaart of haal hem zaterdag 30 oktober op in de Passage. De eerste 1000 kinderen die starten met de vossenjacht krijgen bij het laten zien van de vossenkaart een tof Passage keykoard die je uiteraard mag houden!

De leukste winkelervaring

Uniek in Nederland

Rituraj Gangadin



Leuke winkels, gezellige mensen. Eten is lekker. Weer eens wat anders.

Piet Meerman



Je kan ervan vinden wat je wil, maar het is een bijzonder winkelcentrum. Kitscherig, over-the-top, veel bling en nep-goud, maar het is prettig winkelen.

Chris de Ruiter



Deze Passage is zo mooi, dat moet je zelf gezien hebben. En het restaurant Milano hanteert gewone prijzen voor eten en drinken.