Vanaf 3 maart mogen onze winkels weer open op afspraak!

Bakker Bart

Via www.bakkerbart.nl of de bestellijsten in de winkel kun je bestellingen doorgeven. Ontbijtjes, lunchdeals, brood, snacks en meer is beschikbaar voor op- en afhalen in Roosendaal. Vanaf heden is Bakker Bart ook op zondag ochtend geopend van 09:30 tot 16:00uur voor afhaal en bezorging. Bekijk de Facebookpagina voor het laatste nieuws.

Roemer Juwelier / Goudsmederij

De werkplaats van de goudsmid en horlogemaker is open en de etalages zijn prachtig ingericht. Om een afspraak te maken kunnen klanten bellen naar 0165-382762. Bestellen is mogelijk via mail of WhatsApp, bellen kan natuurlijk ook altijd. Cadeautjes worden feestelijk ingepakt en bezorgd in een straal van 15km rondom Roosendaal. Bekijk de Facebookpagina voor het laatste nieuws.

’t Bloemenhuis

’t Bloemenhuis is op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag open met een buitenkraam van 09.30 tot 17.00. Ook buiten houden zij zich aan de maatregelen: 1,5 meter afstand en een mondkapje. Daarnaast werken zij ook met Click en Collect en is het mogelijk om te komen winkelen op afspraak. Om een afspraak te maken kun je bellen of WhatsAppen naar 06-20166172. Bekijk de Facebookpagina voor het laatste nieuws.

Gossip Fashionstore

Vanaf woensdag 3 maart is het mogelijk om te shoppen op afspraak. Je kunt met twee personen een tijdslot reserveren van 30 of 60 minuten. De winkel hangt vol met de nieuwste collecties! Hoe plan je een afspraak in? Bel 0165-554017 of mail naar klantenservice@gossipfashionstore.nl en geef je voorkeursdatum en tijd aan, dan reserveren ze direct jouw gewenste tijdslot. Wil je ervan verzekerd zijn dat jouw favoriete items beschikbaar zijn? Plaats dan alvast online een bestelling en kies voor de optie 'ophalen in de winkel'. Daarna kun je direct een tijdslot reserveren om jouw favoriete items te passen in de winkel. Wil je jouw online bestelling ophalen of retourneren? Dat kan tijdens de reguliere openingstijden bij Het Kaashuis in de Passage.

Kraaltjes van Renate

Bestel al het moois om met kralen en sieraden zelf aan de slag te gaan online via de website. Wil je een afspraak maken kan dit via hun webshop of je kunt bellen/Whatsappen naar 06 28 565 517. Je bestelling wordt vanaf € 25 gratis verzonden naar Nederland en België. 

Lunchroom Milano

Het is mogelijk een pakket of cadeau (ook van het Kaashuis) op veilige afstand bij het terras van Lunchroom Milano te komen shoppen. Ze hebben een ruime keuze en zijn vrijwel alle dagen geopend. Bekijk de Facebookpagina voor het laatste nieuws.

Van Zeggeren Jeugdmode

Bij Van Zeggeren kun je via hun social media pagina's Facebook en Instagram een afspraak maken door ze een berichtje sturen of telefonische via het nummer 0165- 535 893 of 06-21558155. Elke dag is het mogelijk om een afspraak in te plannen tot 19.00uur s'avonds. Bekijk de Facebookpagina voor het laatste nieuws.

Omoda

Bij Omoda kun je online via de webshop of app shoppen! Maar je kunt nu ook weer je eigen personal shopper boeken! Boek je afspraak hier & lees meer over alle maatregelen die ze nemen op hun speciale websitepagina.

Duifhuizen

Bij Duifhuizen kun je bestellen via de website, mail, telefoon, live chat en WhatsApp. Om een afspraak te maken voor het filiaal in Roosendaal kun je bellen op 0165 557 954 of een online afspraak maken via Duifhuizen winkelafspraak. Bekijk de Facebookpagina voor het laatste nieuws.

Kaashuis Roosendaal

De producten van Kaashuis Roosendaal zijn gewoon nog verkrijgbaar via het terras van Lunchroom Milano. Bekijk de Facebookpagina voor het laatste nieuws.

Verboden Rijk

Bestel jouw boeken bij Verboden Rijk via 0165 – 52 92 23 of via info.verbodenrijk@libris.nl en ze komen het regio Roosendaal bij jou bezorgen! Betalen kan contactloos via een Tikkie.

Instinct for Woman

Via een Whatsappje of een belletje naar 06-48004549 kunnen mensen een afspraak maken. Daarnaast geeft Instinct 50% korting op de hele collectie. Zij maken leuke filmpjes en foto’s van kledingsets en showen deze op hun social media kanalen. Bekijk de Instagram en Facebook pagina voor het laatste nieuws.

Siebel Juweliers

Bel 088-6550375 om een afspraak te maken met de vestiging in de Passage. Shoppen kan je daarnaast nog via www.siebeljuweliers.nl! Bekijk de Facebookpagina voor het laatste nieuws

Calza

Bestel bij Calza via Facebook, Instagram, mail of telefonisch! Alles wordt gratis bezorgd in Roosendaal en verder weg met DHL. Voor deze tijd hebben ze ook ontzettend leuke thuiswerk truien en huispakken, zowel voor dames als heren en kinderen. info@calza.nl en 06 – 42 72 99 95. Bekijk de Facebookpagina voor het laatste nieuws.

Stretch

Bij Stretch zijn ze alle dagen aanwezig. Om een afspraak te maken kan er gebeld worden naar 0165 545 872 of via de Facebookpagina. De winkel van Stretch bestaat uit twee verdiepingen, dus zij kunnen 2 klanten per verdieping ontvangen. Daarnaast kan er ook altijd nog besteld worden via de webshop. Bekijk de Facebookpagina voor het laatste nieuws.

Enjooi

Vanaf 3 maart kunnen klanten een afspraak maken om te komen winkelen. Telefonisch zijn zij bereikbaar op 0165 – 55 32 24, per mail via info@enjooi.nl of de chat: Facebook messenger en Instagram. Bekijk de Facebookpagina voor het laatste nieuws. 

&Bewonder

Vanaf 3 maart kunnen klanten een afspraak maken om te komen winkelen! Afspraak maken kan via deze knop. Bij &Bewonder worden Facebook en Instagram gebruikt als verkoopkanaal. Nieuwe items en sales worden afwisselend aangeboden. Bestellen kan telefonisch of online en de betaling via Tikkie of overschrijving. Cadeaubonnen zijn uiteraard ook te bestellen! Verzenden kan altijd, daarnaast is bezorgen in Roosendaal en directe omgeving gratis. Bekijk de Facebookpagina voor het laatste nieuws.

DENSHICO 

Vanaf 3 maart is er de mogelijkheid om op afspraak te komen winkelen. Zij zijn vol op bezig met de voorbereidingen voor het opbouwen van een webshop. Waarna zij de mogelijkheid hebben om artikelen bij mensen thuis te brengen of te sturen. Houdt de Facebook + website in de gaten. 

Pantalette Lingerie

Afspraak maken met Pantalette kan via 06-40122635. Via het lingerie merk Lisca heeft Pantalette de mogelijkheid gekregen om een online webwinkel te openen! Wil je een leuk setje voor jezelf of cadeau voor een ander bekijk dan de Lisca-collectie bij Pantalette Lingerie hier. Heb je iets anders nodig uit de winkel of heb je een vraag kan je altijd een berichtje sturen via Facebook of mailen naar mbonkes1967@gmail.com of een telefoontje naar 0031 640122635. Verzenden kan altijd, en wanneer het in de buurt is van Roosendaal wordt het persoonlijk bezorgd. Mocht je favoriete artikel niet op voorraad zijn in de winkel, kun je het bestellen via de Lisca-Webshop. Bekijk de Facebookpagina voor het laatste nieuws.