Back to school: bereid je goed voor!

Shopping time

Het nieuwe schooljaar staat voor de deur! Misschien is dat dit jaar wel extra spannend omdat je naar een nieuwe school gaat of start met een nieuwe opleiding. Een goede voorbereiding is daarin het halve werk en de winkels in de Passage helpen je graag om een vliegende start te maken!

Picobello op de schoolfoto

De schoolfoto… Niet ieders favoriete moment. Maar wel hét moment om flink uit te pakken en jezelf van je beste kant te laten zien. Trek een mooie outfit aan (die je shopt bij een van de vele kledingwinkels die de Passage rijk) is waar je je fijn en zelfverzekerd in voelt en je zult zien dat het reuze mee valt en je stralend op de foto staat. Kom maar op met die camera, het is tijd voor een spetterende eerste indruk! 

Een fijne werkplek thuis

Een nieuw schooljaar betekent ook dat er thuis weer wat studeerwerk gedaan moet worden. Heb jij daarvoor al een fijne plek gecreëerd? Een goede thuiswerkplek zorgt ervoor dat je je beter kunt focussen en concentreren. Fleur hem op met wat mooie accessoires en/of bloemen en je zult zien dat studeren ineens een stuk leuker wordt. 

Een goede bodem

Na hard studeren is het ook tijd om hard te ontspannen. Bovendien moet je ook niet op een lege maag beginnen met leren! Hoog tijd dus voor een stevige lunch of lekkere versnapering. Voor beide ben je in de Passage aan het juiste adres!