Bella Italia

Ruik, proef en ervaar Italië in Passage Roosendaal

Op zaterdag 11 juni is het tijd voor een nieuw event! Op deze dag wordt Italië naar Passage Roosendaal gehaald. Een dag vol leuke activiteiten voor het hele gezin én je maakt kans op mooie prijzen!

Leuke activiteiten voor het hele gezin

Op zaterdag 11 juni tussen 10.00 en 16.00 uur zijn er verschillende activiteiten in Passage Roosendaal. Kinderen kunnen zich laten schminken en Italiaanse maskers knutselen, er staat er een echte Italiaanse ijscokar waar je gratis een lekker ijsje kunt halen. Er wordt live muziek gemaakt door Italiaanse straatmuzikanten, bij Lunchroom Milano geniet je van een speciaal menu en bij Het Kaashuis koop je deze dag een speciaal Italiaans borrelpakket.

Tijdens het event is er ook een grote prijsuitreiking, waar de aanwezigen kans maken op mooie prijzen. Waarbij de hoofdprijs een reis naar Venetië is voor twee personen!*

Programma

10.00 – 16.00u Polaroid foto’s laten maken

10.00 – 15.30u Knutselen en schminken voor de kinderen

12.30 – 15.30u Live muziek door Italiaanse muzikanten

13.30 – 15.30u  Gratis* ijsje bij de Italiaanse ijscokar

15.30u                 Prijsuitreiking!

Koop in Passage Roosendaal en maak kans op mooie prijzen

Tijdens de prijsuitreiking op het event, worden er diverse prijzen weggegeven van de winkels in Passage Roosendaal. Van mooie kortingen, tot gratis producten en als echte klapper dus een reis naar Venetië voor twee personen!** Hoe maak je kans op deze prijzen? Dat is heel simpel!

Als je in de twee weken voorafgaand aan het event een aankoop doet in één van de winkels in Passage Roosendaal, ontvang je een flyer met twee lootjes.

  1. Een lootje voor een gratis ijsje en
  2. Een lootje voor de prijsuitreiking > Als je dit lootje invult en op zaterdag 11 juni inlevert bij de brievenbus, doe je automatisch mee!

En het leuke is dat wanneer je bij meerdere winkels koopt, je steeds opnieuw een lootje ontvangt en deze in mag leveren. Dan maak je dus ook meerdere keren kans! ????

Tijdens de prijsuitreiking wordt er per prijs een lootje getrokken en de prijs uitgereikt. LET OP! Om de prijs te winnen, moet je wel daadwerkelijk aanwezig zijn op dat moment. Wordt jouw lootje getrokken en win je een prijs, dan overhandigen we ter plaatse een cheque. Ben je niet aanwezig? Dan wordt het volgende lootje getrokken.

Een voordeel, je maakt dus bij al je aankopen in Passage Roosendaal vanaf maandag 30 mei al kans op mooie prijzen!

Zien we jou op zaterdag 11 juni in Passage Roosendaal? Tot dan!

 

 

*Bij iedere aankoop vanaf 30 mei t/m 11 juni ontvang je een lootje om tijdens Bella Italia een gratis ijsje te halen bij de ijscokar. 

**De hoofdprijs is een cadeaucheque t.w.v. € 500,- te besteden bij TravelXL Roosendaal.
Je maakt kans op deze reis, wanneer je je gegevens hebt ingevuld en het lootje tijdens Bella Italia inlevert bij de brievebus. Na inlevering ga je ermee akkoord dat we je e-mailadres toevoegen aan ons mailbestand voor nieuwsbrieven. Je kunt je hier zelf voor afmelden.