&Bewonder nieuw in de Passage!

LOVE YOUR CURVES

Ontdek de meest uiteenlopende sijlen met de beste pasvormen voor maat 42 t/m 54.

Eigenaresse Debby is er voor de lieve, zelfstandige, grappige, eigenwijze, tikkeltje onzekere en stoere curvy vrouw. Modieuze kledingitems én de perfecte pasvorm is waar ons hart sneller van gaat kloppen!

Passie

Tot een paar jaar geleden was er maar een klein aanbod aan kleding voor de curvy vrouw. Als jonge meid die ook een beetje hippe kleding wilde dragen, had Debby het grote geluk dat haar moeder magisch is met stofjes, naald en draad. Op de markt zocht Debby de mooiste stofjes met printjes uit en creëerde ze haar eigen look.

In de winkel van een oud-collega voltooide Debby na een periode van ziekte en herstel een re-integratieperiode. In deze tijd ontdekte ze dat ze heel graag op eigen benen wilde staan en andere mensen helpen hen zelfvertrouwen te geven. Ze begon voor zichzelf.

Na tweeënhalf jaar de winkel ByDebster op de markt in Roosendaal gerund te hebben, vond Debby het tijd om haar grotere dromen te laten uitkomen. Beetje bij beetje kreeg haar plan vorm, en hoe meer vorm, hoe meer curves. De winkel &Bewonder werd geboren en is sinds 1 oktober te vinden in de Passage.

Collectie

Waar je ook naar opzoek bent, de kans is groot dat je het bij &Bewonder vindt. Naast een groeiend aanbod jeans met een hoge taille, jurken, sweaters, shirts en heerlijke vesten, zijn er ook gave accessoires zoals schoenen, sjaals en tassen te vinden.

&Bewonder biedt een diversiteit aan kledingitems met de juiste pasvorm waarbij de merken ‘Only Carmakoma’ en ‘Zhenzi’ de boventoon voeren. Ook voor kleine en alleszeggende cadeautjes shop je bij &Bewonder. De collectie is beschikbaar in de maten 42 tot en met 54 én wordt elke week aangevuld met de nieuwste items! Wat wil je nog meer?