Club Nomad opent haar deuren in de Passage!

Interieur en authentieke accesoires

Isabel en Suzanne, twee zussen uit Brabant met een passie voor interieur en authentieke accessoires openen op 30 juli hun boutique ‘Club Nomad’ in de Passage! 

Na een reis naar Marrakesh besloten ze al in het vliegtuig terug: wij gaan deze treasures naar Nederland halen! Er wordt zoveel moois in Marokko gemaakt door de plaatselijke ambachtslieden - ook wel artisans genaamd - dat moest gezien worden! En zo ontstond Club Nomad: een webshop waar je de mooiste, met de hand vervaardigde Marokkaanse producten kunt shoppen. 

En nu komt daar een fysieke winkel in de Passage bij! Als je het ons vraagt de perfecte plek voor zoveel mooie, authentieke interieuritems en dat vonden Isabel en Suzanne ook! Afgelopen weken is er flink verbouwd in het winkelpand, zodat de winkel straks echt die Marokkaanse boutique sfeer uitstraalt. Via de social media kanalen van Club Nomad gaven de meiden al een kijkje achter de schermen en vanaf 30 juli is de winkel ook in het echt te bewonderen!

Dat weekend zal de opening feestelijk gevierd worden dus kom zeker een kijkje nemen op 30, 31 juli of 1 augustus. Uiteraard ben je daarna ook altijd welkom.

Wij zijn benieuwd wat jullie van deze nieuwe aanwinst in de Passage vinden en wensen Isabel en Suzanne heel veel succes!