Het voorjaar in met de Passage

Lentekriebels

De winter lijkt nog niet achter de rug, maar wat kijken we met zijn allen uit naar het voorjaar! De dagen worden langer, de zonnestralen warmer en we krijgen allemaal wat meer zin om dingen te ondernemen. Nu zijn we wat dat laatste betreft natuurlijk nog wat beperkt, maar winkelen kan gelukkig weer!

Winkelen op afspraak

Vanaf maart kan er weer gewinkeld worden! Weliswaar op afspraak, maar dat heeft ook zo zijn voordelen. Zo kun je een prima dagje winkelen plannen, heeft het personeel alle aandacht voor je en heb jij alle ruimte in de zaken. En in de Passage is het natuurlijk ideaal dat alles onder één dak zit! Zo kun je winkelafspraken kort op elkaar plannen en kan het weer jouw shopsessie niet verpesten.

Voorjaarskriebels

En met die eerste voorjaarsdagen gaat het vaak kriebelen, heb jij daar ook last van? Een grote voorjaarsschoonmaak en wat restyling in huis, een opfrisbeurt van je garderobe en lekkernijen om buiten te borrelen en van de lentezon te genieten. En daarvoor vind je alles bij de winkels in de Passage! Shop wat leuke voorjaarsoutfits bij Gossip, Instinct for woman, Stretch, Denshico, Jeugdmode van Zeggeren of &Bewonder: keus is er genoeg! Mooie items voor in huis vind je bij Enjooi en vergeet vooral niet wat lekkers te halen bij Kaashuis Roosendaal en Lunchroom Milano. Jouw voorjaar kan zo niet meer stuk!

Oranje boven!

En vergeet ook vooral niet iets wat oranje is in huis te halen, want eind april staat Koningsdag op de planning. We kunnen niet struinen over de vrijmarkt, maar er wel voor zorgen dat Roosendaal oranje kleurt. Dat is tenslotte ook een heerlijke voorjaarskleur!