Hoor wie vlogt daar kinderen!?

Pieten Pakhuis

De mooiste en zeker ook de spannendste tijd van het jaar voor de kleintjes is weer aangebroken! Reikhalzend is er uitgekeken naar de komst van Sinterklaas naar Nederland. Dit jaar geen massale intocht maar we kunnen toch genieten van een hoop leuks!

Pieten in de Passage

Uiteraard wordt Roosendaal niet overgeslagen door de Sint. Hij heeft er zelfs een pakhuis om alle cadeautjes in kwijt te kunnen! Het pakhuis bevindt zich in de mooie Passage en is zeker een bezoekje waard. Zijn pieten zijn er maar druk mee, met al die pakjes, maar zij maken zeker online-tijd voor de kleintjes!

Meet-Piet online

Maak kennis met de Pieten uit het pakhuis in de Passage via de speciale livestream sessies. Heel gemakkelijk te volgens via de Facebookpagina van De Passage. Op 18, 21, 25, 28 november en 2 en 5 december kruipen zij achter de camera en vloggen ze wat ze allemaal aan het doen zijn. Tijdens deze live uitzendingen kun je mee knutselen, koken, kletsen, dansen en zingen!

Kleurwedstrijd

Daarnaast kun je ook meedoen aan de speciale kleurwedstrijd! Haal jouw kleurplaat bij een van de winkels in de Passage of download hem hier en ga lekker thuis aan de slag. Lever hem in bij het Pieten Pakhuis in de Passage, de Facebook pagina of via de website en wie weet zie jij jouw kleurplaat wel terug als winnende kleurplaat tijdens een van de livestreams en win jij een heerlijke Passage chocolade letter.

Ben jij er ook bij?

Volg de livestreams via de Facebookpagina van De Passage! 

Op woensdag zijn de Pieten online tussen 13.00 en 16.00 uur; elk half uur streamen ze vanuit het Pakhuis (13.00/ 14.00/ 15.00 uur).

Op zaterdag zijn de Pieten online tussen 11.00 en 14.00 uur; elk half uur streamen ze vanuit het Pakhuis (11.00/ 12.00/ 13.00 uur).