‘Ik vergeet je niet’ pop-up atelier in De Passage

Cultuur Compaan

Eind maart startten CultuurCompaan en CC-educatie het project ‘Ik vergeet je niet laadt op’: even ontladen en opladen midden in de gedeeltelijke lockdown waarin Nederland zich toen nog bevond. Na ruim twaalf weken met zes opdrachten vond op 25 juni jl. de presentatiemiddag plaats waarbij alle creaties tentoongesteld werden aan deelnemers, vrienden en bekenden. Het was echter geen afsluiting; ‘Ik vergeet je niet’ gaat in de zomer door met opladen in winkelcentrum De Passage.

Van 1 t/m 30 juli kan men in de etalage van Passage 8-14 (het oude pand van Het Verboden Rijk) nogmaals alle werken zien, die gemaakt zijn door de deelnemers van ‘Ik vergeet je niet laadt op’. Daarnaast is er op elke woensdag en vrijdag in juli tussen 11.00 en 15.00 uur een inloopmoment waarop alles van dichterbij bekeken kan worden. Bovendien zijn kunstenaars Diana Walravens, Iwaz en Yvonne Telleman aanwezig om een creatieve opdracht voor thuis uit te reiken. De kunstenaars staan klaar om vragen te beantwoorden en deelnemers op weg te helpen. Tussendoor langskomen voor extra tips mag ook.

Meedoen

Deelnemers die al mee hebben gedaan aan ‘Ik vergeet je niet laadt op’ kunnen automatisch ook hieraan mee doen. Nieuwe geïnteresseerden die willen deelnemen aan de opdracht van het Pop-up atelier kunnen zich aanmelden via info@cultuurcompaan.nl. Meer informatie is te vinden op www.cultuurcompaan.nl/ik-vergeet-je-niet