Instinct breidt uit in Passage Roosendaal!

Men & Home

Instinct for Men and Women zal wellicht geen onbekende voor je zijn. Met vestigingen in onder andere Bergen op Zoom, Steenbergen en Roosendaal is de formule goed vertegenwoordigd in regio West-Brabant. 

Verdere uitbreiding in Roosendaal

En nu is het hoog tijd voor weer een mijlpaal: de winkel van Instinct in Passage Roosendaal breidt uit! Dit omdat ook de collectie uit gaat breiden. De gezellige sfeer in de winkels viel op bij bezoekers en eigenaresse Nadia kreeg in haar zaak dan ook altijd veel vragen over de items waarmee zij haar winkels inricht. Dit en haar passie voor interieur deed haar besluiten om het aanbod verder uit te breiden met mooie Home en Gifts accessoires. 

Een extra pand in de Passage

Voor deze uitbreiding van haar collectie was ook meer ruimte nodig en dus besloten Nadia en haar partner naar een groter pand in de Passage te verhuizen. In het nieuwe, grotere pand vind je vanaf 9 oktober Instinct Fashion, Home & Gifts. Een mooie mix tussen damesmode, interieuraccessoires en cadeaus. 

Instinct for Men

Daarnaast blijft Instinct ook in het oude pand aanwezig met een deel van hun collectie. Hier zal de zoon van Nadia en haar man de mannencollectie presenteren. Met de keuze voor deze splitsing kan Instinct Fashion, Home & Gifts nu voor mannen een mooie, meer uitgebreide collectie laten zien en heeft het genoeg ruimte in het nieuwe pand voor de home collectie. 

Neem bij beide zaken eens een kijkje wanneer je in Passage Roosendaal aan het shoppen bent en geniet van om van de mooie collecties en fijne service!