Nieuwe winkels in de Passage!

New new new

In de Passage zijn we altijd volop in beweging en sinds de laatste versoepelingen nog meer! Soms verlaten winkels ons en soms verwelkomen we nieuwe. Na het nieuws dat het Verboden Rijk ons ging verlaten kijken we nu vooruit en zijn we ontzettend blij dat er weer wat mooie zaken bij komen in de Passage!

Sapph

Wellicht ken je dit lingerie- en badmodemerk al, want wereldwijd verkoopt Sapph de mooiste basis lingerie en badmode. En daar is nu een prachtige winkel in de Passage aan toegevoegd als verkooppunt! Sapph is namelijk verhuisd van de Rosada Outlet naar de binnenstad.
Met de zomer voor de deur een ideaal moment dus om een nieuwe bikini of nieuw badpak te shoppen. De adviseuses bij Sapph helpen je graag om jouw perfect zittende lingerie of badmode te vinden. Naast producten van het eigen Sapph merk vind je er ook items van Ultraviolet en is er zelfs een herencollectie. 

Sweet Shop Piccolo

Zo zoet als de naam al doet vermoeden, zo zoet ziet de nieuwe winkel van Sweet Shop er in de Passage ook uit! Wanneer je binnenstapt bevind je je in één grote roze droom, als je daar geen zin in toetjes van krijgt weten wij het ook niet meer! In de Instagramwaardige winkel vind je de lekkerste bubblewafels, ijsjes en andere zoetigheden. 

En er komt nog meer…

Twee prachtige, nieuwe zaken erbij in de Passage, daar zijn we superblij mee! Maar dat is nog niet alles, er zit nog wat ontzettend leuks aan te komen… Op de plaats waar eerst Sfeer in je Woning zat en die door uitbreiding zijn verhuisd gaan twee zussen hun dromen vervullen. Wij kunnen alvast verklappen dat het ook met interieur heeft te maken en we er spontaan een vakantiegevoel van krijgen. Kun je niet wachten? Neem dan alvast een kijkje online