Omoda

Voor alle shoe lovers

De oprichter van Omoda begon ooit in de Zeeuwse plaats Zierikzee, waar hij met paard en wagen langs de deuren ging. Inmiddels is Omoda uitgegroeid tot een prachtige schoenenwinkel met meer dan 25 winkels in heel Nederland, waaronder een winkel in de Passage Roosendaal.

De Passage beschikt over unieke en mooie zaken, en dat maakt winkelen uniek en gezellig! In de Omoda-winkel vind je een zeer groot assortiment met schoenen voor dames, heren en kinderen. Wil je je outfit helemaal compleet maken, dan shop je bij Omoda ook toffe sokken die bij je schoenen matchen, tassen, portemonnees, riemen, sjaals, mutsen, hoeden, handschoenen en telefoonhoesjes! 

Schoenen van A-merken

Bij Omoda vind je prachtige A-merken, zoals Nubikk, Floris van Bommel, VIA VAI Shoes, Tommy Hilfiger, Maruti Footwear, Van Lier, Fred de la Bretonière, Michael Kors, GUESS, Liu Jo, Cruyff, TOMS, Gabor Shoes, Nike, Adidas, New Balance, Converse, PUMA, Reebok, Valentino en nog heel veel meer. Naast deze topmerken kan je er rekenen op een zeer goede service. De verkoopmedewerkers meten voeten op en adviseren aan de hand hiervan de juiste maat en ideale pasvorm. Zijn bepaalde schoenen niet op voorraad, dan kunnen deze kosteloos besteld én bezorgd worden!