Sfeer in je woning

STOERE EN BIJZONDERE ITEMS VOOR IN HUIS

Sfeer in je Woning begon ooit als webwinkel in woninginrichting. Niet lang daarna nam Sfeer in je Woning intrek in een winkelpand in de Raadhuisstraat en inmiddels is de winkel in de Passage gevestigd.

De woonwinkel is op de stoere en robuuste woonstijl gericht. Het is leuk om te zien dat er dagelijks nieuwe klanten zijn die de winkel voor het eerst bezoeken, en direct enthousiast zijn over de sfeer en beleving in de winkel. 

Met zorg samengesteld assortiment

In de woonwinkel kan je terecht voor bijzondere interieurmerken als Mia Colore, Aura Peeperkorn, LOOOK, Still Collection, BRYNXZ Collection, MIJN STIJL, MOOST Wanted, NKN en Kiki Six. Het assortiment wordt met zorg samengesteld en wekelijks worden er nieuwe producten aan toegevoegd. De woonwinkel heeft een collectie van unieke items, maar ook leuke cadeauartikelen tegen een vriendelijke prijs. Sinds kort verkoopt Sfeer in je Woning kleine meubels en verf van Mia Colore. Met de krijt-, kalk-, en sempreverven van dit verfmerk creëer je eenvoudig een warme en authentieke sfeer in je huis!