Shop online door bij de winkels uit de Passage Roosendaal!

Ontdek hier de mogelijkheden

De meeste winkels hebben hun klanten al via social media op de hoogte gebracht van de maatregelen die zij treffen. Wij bundelen ze graag nog even voor je samen!
 

Bakker Bart

Via www.bakkerbart.nl of de bestellijsten in de winkel kun je bestellingen doorgeven. Ontbijtjes, lunchdeals, brood, snacks en meer is beschikbaar voor op- en afhalen in Roosendaal. Bekijk de Facebookpagina voor het laatste nieuws.

Roemer Juwelier / Goudsmederij

De werkplaats van de goudsmid en horlogemaker mag openblijven en de etalages zijn prachtig ingericht. Bestellen is mogelijk via mail of WhatsApp, bellen kan natuurlijk ook altijd: 0165-382762. Cadeautjes worden feestelijk ingepakt en bezorgd in een straal van 15km rondom Roosendaal. Bekijk de Facebookpagina voor het laatste nieuws.

’t Bloemenhuis

’t Bloemenhuis is dagelijks open met een buitenkraampje van 10.00 tot 17.00. Heb je nog bloemen of een kerststuk nodig? Dan kun je nog bij hen terecht! Ook buiten houden zij zich aan de maatregelen: 1,5 meter afstand en een mondkapje. Bezorgen kan ook in Roosendaal en omgeving. Bel of WhatsApp naar 0620166172 voor de mogelijkheden en bekijk de Facebookpagina voor het laatste nieuws.

Gossip Fashionstore

Bij Gossip hebben ze alle middelen ingezet om alsnog alle kleding en sieraden online te kunnen shoppen! Iedere dag een andere deal via Instagram! Geniet van gratis verzending bij bestellingen vanaf € 20 en woon je in Roosendaal? Dan is het dezelfde dag nog bij je thuis bezorgd. Dus zoek je nog een mooi sieraad of cadeaubon voor de Kerst? Alle bestellingen worden ingepakt als cadeautjes en kunnen direct onder de kerstboom worden gelegd! Bekijk de Facebookpagina en voor het laatste nieuws.

House of Beads

Bestel al het moois om met kralen en sieraden zelf aan de slag te gaan lekker online via de website. Je bestelling wordt vanaf € 25 gratis verzonden naar Nederland en België. Voor vragen kun je altijd bellen of WhatsAppen naar: 06 28 565 517     

Lunchroom Milano

Het is mogelijk een pakket of cadeau (ook van het Kaashuis) op veilige afstand bij het terras van Lunchroom Milano te komen shoppen. Ze hebben een ruime keuze en zijn alle dagen tot kerst geopend. Bekijk de Facebookpagina voor het laatste nieuws.

Van Zeggeren Jeugdmode

Bij Van Zeggeren kun je videobellen om je leukste items te scoren! En bestel je voor 16.00 uur dan wordt het regio Roosendaal dezelfde dag bezorgd. Wil je thuis lekker rustig passen? Dat kan! Wat niet goed is halen ze weer op. Op hun Facebook en Instagram pagina plaatsen ze dagelijks foto’s met de maten en prijzen van al het moois wat in de winkel hangt. Ze zijn voor bestellingen en videoshoppen bereikbaar op 06 -215 581 559. Bekijk de Facebookpagina voor het laatste nieuws.

Omoda

Bij Omoda kun je online via de webshop of app shoppen! Lees meer over alle maatregelen die ze nemen op hun speciale websitepagina.

Sfeer in je Woning

Sfeer in je Woning doet er alles aan om jouw items te laten bezorgen! Dus ben je nog op zoek naar kerstdecoratie, een kerstcadeau of wil je gewoon wat advies? Bel, mail, app of stuur ons een persoonlijk berichtje! Bekijk de Facebookpagina voor het laatste nieuws.

Duifhuizen

Bij Duifhuizen kun je bestellen via de website, mail, telefoon, live chat en WhatsApp. Het filiaal in Roosendaal is tevens direct telefonisch bereikbaar en lokale bestellingen kunnen bezorgd worden. Bekijk de Facebookpagina voor het laatste nieuws.

Kaashuis Roosendaal

De producten van Kaashuis Roosendaal zijn gewoon nog verkrijgbaar via het terras van Lunchroom Milano. De bestellijst en folder zie je hier.
Bekijk de Facebookpagina voor het laatste nieuws.

Verboden Rijk

Bestel jouw boeken bij Verboden Rijk via 0165 – 52 92 23 of via info.verbodenrijk@libris.nl en ze komen het regio Roosendaal bij jou bezorgen! Betalen kan contactloos via een Tikkie.

Instinct for Woman

Instinct geeft op alles 20% korting! Zij maken leuke filmpjes en foto’s van kledingsets en showen deze op hun social media kanalen. Zo kunnen er bestellingen doorgegeven worden, bezorging in Roosendaal en omstreken is gratis! Vergeet ook vooral de cadeaubonnen niet, zij pakken die leuk voor je in! Bekijk de Instagram en Facebook pagina voor het laatste nieuws.

Siebel Juweliers

Shoppen doe je online via www.siebeljuweliers.nl! Bekijk de Facebookpagina voor het laatste nieuws

Calza

Bestel bij Calza via Facebook, Instagram, mail of telefonisch! Alles wordt gratis bezorgd in Roosendaal en verder weg met DHL. Voor deze tijd hebben ze ook ontzettend leuke thuiswerk truien en huispakken, zowel voor dames als heren en kinderen. info@calza.nl en 06 – 42 72 99 95. Bekijk de Facebookpagina voor het laatste nieuws.

Stretch

Bestellen bij Stretch kan via de webshop, via een berichtje op Facebook of stuur een mailtje naar mavrodaphne@home.nl. Bekijk de Facebookpagina voor het laatste nieuws.

Enjooi

Bestellingen vanaf € 50 worden bezorgd in Roosendaal en omliggende dorpen. Telefonisch zijn zij bereikbaar op 0165 – 55 32 24, per mail via info@enjooi.nl of de chat: Facebook messenger en Instagram. Bekijk de Facebookpagina voor het laatste nieuws. 

&Bewonder

Bij &Bewonder worden Facebook en Instagram gebruikt als verkoopkanaal. Nieuwe items en sales worden afwisselend aangeboden. Bestellen kan telefonisch of online en de betaling via Tikkie of overschrijving. Cadeaubonnen zijn uiteraard ook te bestellen! Verzenden kan altijd, daarnaast is bezorgen in Roosendaal en directe omgeving gratis. Bekijk de Facebookpagina voor het laatste nieuws.

DENSHICO 

Zij zijn vol op bezig met de voorbereidingen voor het opbouwen van een webshop. Waarna zij de mogelijkheid hebben om artikelen bij mensen thuis te brengen of te sturen. Houdt de Facebook + website in de gaten. 

Pantalette Lingerie

Via het lingerie merk Lisca heeft Pantalette de mogelijkheid gekregen om een online webwinkel te openen! Wil je een leuk setje voor jezelf of cadeau voor een ander bekijk dan de Lisca-collectie bij Pantalette Lingerie hier. Heb je iets anders nodig uit de winkel of heb je een vraag kan je altijd een berichtje sturen via Facebook of mailen naar mbonkes1967@gmail.com of een telefoontje naar 0031 640122635. Verzenden kan altijd, en wanneer het in de buurt is van Roosendaal wordt het persoonlijk bezorgd. Mocht je favoriete artikel niet op voorraad zijn in de winkel, kun je het bestellen via de Lisca-Webshop. Bekijk de Facebookpagina voor het laatste nieuws.