Shoppen voor Valentijn in de Passage

Maandag 14 februari kleurt dit jaar rood van liefde! Het is de dag waarop je de liefde verklaart aan je partner, aan degene waar je stiekem een oogje op hebt of gewoon aan iemand die ontzettend veel voor je betekent. En omdat een maandag nou niet de meest handige dag van de week is, vieren we in het weekend voorafgaand aan Valentijn in de Passage al de liefde!

Zeg het met iets moois

Soms kan dat best lastig zijn, tegen iemand zeggen dat je van diegene houdt of het zo fijn vind dat diegene in jouw leven is. Het kan dan ontzettend helpen als je er een mooi cadeautje bij geeft, dat maakt het geheel wat makkelijker! En de voorpret om iets moois uit te zoeken is minstens zo leuk.

Valentijn cadeautjes shoppen in de Passage

En wat is nu een romantischere plek dan de Passage om je cadeau voor Valentijn te shoppen? Waan jezelf al helemaal in de juiste sferen en je zult zien dat je een prachtig Valentijn cadeau gaat vinden in Passage Roosendaal.

Inspiratie voor Valentijn

Kun jij nog een beetje hulp gebruiken om een mooi cadeau voor Valentijn uit te zoeken? Dan staan de winkeliers voor je klaar in de Passage! Gezamenlijk bieden zij een prachtig aanbod aan! Zo is een mooi sieraad altijd een goed idee en zit je daar zeker goed voor in één van de juwelierszaken. En wat te denken van een mooie tas? Of een leuk reisje via TravelXL? Je kunt natuurlijk ook gewoon je date verrassen met een gezamenlijk shopdagje in de Passage om zo een mooie outfit te scoren of een lekkere lunch.

Complimentenmeisjes

En kom je zaterdag 12 februari winkelen kan het zomaar gebeuren dat ook jij ineens verrast wordt met een mooie boodschap. Die dag lopen er namelijk complimentenmeisjes rond in de Passage die liefdevolle complimentjes uitdelen. Misschien doe je zo ook direct nog wat inspiratie op voor het schrijven van een liefdesbrief ;-). Alvast een hele fijne Valentijnsdag namens de Passage!