Sinterklaasspektakel in Passage Roosendaal!

Sinterklaas is weer bijna in het land! Een spannende periode voor de kinderen, maar ook een beetje voor de papa’s en mama’s. Vooral als die óók kans maken op leuke prijzen, zoals tijdens komende Sinterklaas periode in de Passage

Sprookjesachtig genieten

Die hele Sinterklaasperiode is natuurlijk een beetje magisch en dat wordt helemaal versterkt door de sprookjesachtige sfeer in de Passage. De perfecte match om dit najaar flink uit te pakken met leuke activiteiten in Passage Roosendaal!

Voor de kleintjes

Zo organiseren we voor de kinderen ontzettend leuke pietenmomenten en wel op woensdag 17 november, zaterdag 27 november en zaterdag 4 december. De kinderen kunnen dan met de pieten komen knutselen, Oud-Hollandse spellen spelen en snoepgoed versieren!

Dit kan op eigen initiatief door samen met de ouders langs te komen of met de klas, want de basisscholen zijn ook van harte welkom! Bekijk het hele programma hier.

Voor de grote kinderen

Ook aan de papa’s en mama’s is gedacht! Zo is er in de Passage rondom Sinterklaas voor het hele gezin wat te doen. Wanneer de kinderen druk aan het gymmen, knutselen of tekenen zijn met de pieten, kunnen de ouders uiteraard rustig rond winkelen, maar ondertussen ook meehelpen met letters zoeken.

Rebus winactie

Letters zoeken? Ja! Want daar vallen mooie prijzen mee te winnen. In heel de Passage zitten tussen de Sinterklaasversiering letters verstopt. Deze letters vormen samen een zin. Raad jij de zin? Dan maak je kans op een mooie prijs! Namelijk een Passage Sinterklaaspakket, gevuld met allerlei lekkers, kortingsbonnen van winkels uit de Passage én daarnaast nog een een cadeubon om te besteden bij een winkel naar keuze in de Passage! 

Stuur jouw oplossing uiterlijk zaterdag 27 november naar lorianne@ibizz.nl om kans te maken. Een superleuke activiteit voor het hele gezin!

Winnen met jouw aankoop

En dat is niet de enige winactie! Wanneer je namelijk shopt in de Passage van woensdag 17 november t/m zaterdag 27 november en meer dan € 25,- besteed in één van de winkels, ontvang je een heerlijke Passage chocoladeletter. Eén van deze letters bevat een gouden inhoud. Ben jij de gelukkige die deze letter heeft gekregen? Stuur daar dan een foto naar lorianne@ibizz.nl want dan heb je maar liefst € 75,- shoptegoed gewonnen bij een winkel naar keuze in de Passage!

Dat wordt wel heel gezellig shoppen komende Sinterklaasperiode in Passage Roosendaal, zien we je dan?