Start van de Zomer-event op 19 en 20 juni

Zorg dat je erbij bent!

De zomer komt eraan! Het wordt steeds iets warmer en het duurt niet lang voor de eerste tropische temperaturen zich aandienen. Ben jij al in zomerse sferen? Om de zomer met jou te vieren, organiseren wij het Start van de Zomer-event. Op zaterdag 19 en zondag 20 juni ben je van harte welkom in de Passage in Roosendaal! 

De rode loper wordt uitgerold

Tijdens het evenement worden de ingangen van de Passage zomers versierd met opvallende ballonbogen en de rode loper wordt uitgerold. Een vrolijk welkomstteam ontvangt jou voor een bezoek aan de Passage en je wordt getrakteerd op een smakelijk zomerhapje. Er worden diverse leuke attenties uitgedeeld voor jong én oud.

Exclusieve ‘Passage shopper’

Breng een bezoek aan jouw favoriete winkels óf kom langs bij een winkel die je nog niet eerder hebt bezocht. Wanneer je iets koopt in één van de winkels van de Passage, dan ontvang je onze enige echte ‘Passage shopper’! Deze shoppertas met rits is niet alleen heel mooi, maar hij is ook ontzettend handig. De shopper wordt exclusief weggegeven op 19 en 20 juni. 

Ga op de foto en WIN!

Kom jij met je vader, dochter, buurvrouw, vriend of vriendin langs tijdens het Start van de Zomer-event? Ga op de foto bij het feestelijk versierde fotoframe! Maak jullie allermooiste foto en deel deze op de socialmediakanalen van De Passage (Facebook en Instagram). De vrolijkste, spontaanste of meest zomerse foto wordt beloond met een mooie prijs, namelijk een shoptegoed van € 75 (te besteden in de Passage)!  

Kom ook!

Vier de zomer met ons mee en kom op zaterdag 19 en zondag 20 juni langs in de Passage! Samen met jou maken we er een zonnig en feestelijk weekend van, boordevol leuke acties, mooie attenties, smakelijke hapjes en een bijzondere fotoactie.