Vind jouw favoriete juwelier in Roosendaal

It’s time to sparkle! Wie wordt er nou niet blij van een mooi sieraad? Iets moois wat je altijd bij je draagt en je letterlijk doet stralen. Klinkt goed toch? Wij tippen je graag adresjes voor een goede juwelier in Roosendaal!

Juwelier in Roosendaal

Of je nu een kleiner of groter budget hebt: voor iedere portemonnee is er een goede juwelier in Roosendaal te vinden. Sterker nog, veel zitten er al bij elkaar op één plek, namelijk in de Passage! Ideaal toch? Zo kun je overdekt goed rondsnuffelen bij de vijf zaken in de Passage die sieraden verkopen.

Gossip Fashionstore

Hippe sieraden van populaire merken als My Jewellery vind je bij Gossip Fashionstore. Gossip is echt een winkel voor fashionlovers. Naast een mooi aanbod in sieraden als kettingen, ringen, oorbellen en armbandjes hebben ze ook nog andere accessoires als (tas)riemen en zonnebrillen om je Gossip outfit helemaal mee af te stylen.

Roemer Juwelier en Goudsmederij

Ga je voor echte luxe dan moet je zeker even een bezoekje brengen aan Roemer! Het is een luxe juwelen- en horlogewinkel met een eigen goudsmederij. Wil je dus iets speciaals laten maken voor iemand of voor jezelf dan kan dat ook bij Roemer. Dat maakt een sieraad helemaal bijzonder om te geven natuurlijk! Daarnaast vind je bij hen ook een mooie collectie trouwringen en kun je er ook voor een reparatie aan je horloge terecht.

&Bewonder

De naam zegt het eigenlijk al: bij &Bewonder kun je ook een leuke collectie sieraden bewonderen. &Bewonder is gespecialiseerd in de curvy vrouw. Shop je er een mooie outfit dan kun je deze dus direct helemaal afstijlen met een bijpassend sieraad! Ideaal toch?

Siebel Juweliers

Door het hele land zijn er filialen van Siebel Juweliers te vinden en gelukkig zit er ook een in de Passage! Bij Siebel vind je veel bekende sieraden- en horlogemerken als Seiko, Fossil, Cluse, Buddha to Buddha en Michael Kors. Daarnaast hebben zij ook een eigen collectie in goud, zilver en diamant. Je hoort het al: bij Siebel moet je zeker even binnenstappen!

Kraaltjes van Renate

Lijkt het je leuk om zelf aan de slag te gaan om een sieraad te maken? Shop dan alle benodigdheden om zelf sieraden te maken bij Kraaltjes van Renate! De mooiste kralen, bedels, edelstenen, leer en overige accessoires vind je hier. Wie hier binnenloopt wordt direct vrolijk van de kralenzee die er te zien is. De workshops die ze aanbieden om te doen (voor kinderen en volwassenen) zijn ook zeker een aanrader!

Tomylo

En sinds kort bevindt zich een nieuwe parel in de Passage op het gebied van sieraden! Vooral wanneer je helemaal weg bent van de merken Swarovski en Guess ga je het hier fantastisch vinden. Daar hebben ze een groot aanbod van, maar ook andere high-class merken zijn er te vinden. Naast sieraden vind je er van al deze mooie merken ook tassen, horloges en andere accessoires zoals zonnebrillen. Tomylo is open van donderdag t/m zondag.