Woonwinkels Roosendaal

Wie op zoek is naar een mooie woonwinkel in Roosendaal kan zijn of haar hart ophalen; er zit een mooi aanbod aan woonwinkels in de binnenstad (en daarbuiten)!

Woonwinkels Passage Roosendaal

Ook in de Passage zijn een paar mooie winkels te vinden op het gebied van wonen. Zo opende Instinct laatst een extra zaak waar je ook mooie woonaccessoires vindt, we vertelden er al meer over in dit blog. Maar daarnaast vind je er nog veel meer wooninspiratie!

Enjooi

Cooking, living & giving: het is de pay-off van Enjooi en vat perfect samen waarvoor je bij Enjooi in Passage Roosendaal allemaal terecht kunt. Want houd je van koken dan vind je altijd wel iets moois in hun uitgebreide collectie voor in de keuken: van tof servies tot een mooi kookboek of fijn schort. Living & giving zegt het ook al: verder bestaat de collectie uit hele mooie interieuritems van groot tot klein. Mooie producten voor in huis en je vindt er altijd wel iets moois om te geven!

Club Nomad

In de Passage waan je je natuurlijk al even in het buitenland door de Venetiaanse stijl waarin de Passage gebouwd is. Maar door de komst van Club Nomad komen daar nog heerlijke, oosterse sferen bij! Kom genieten van de 1001 nacht artikelen in de winkel van de Roosendaalse zussen Isabel en Suzanne en haal de ambacht uit Marokko in huis met hun unieke, handgemaakte artikelen.

’t Bloemen huis

En is het in huis dan helemaal naar je zin qua inrichting dan is het tijd om het af te stijlen met wat fleurigs! Een bloemetje mag zeker niet ontbreken namelijk voor de finishing touch. Of je nu iedere week gaat voor een vers boeket of liever mooie planten of een hip droogboeket in huis hebt staan: bij ’t Bloemen huis hebben ze het allemaal! Daarnaast vind je ook hier weer tal van mooie producten om cadeau te geven, inclusief mooie potten of vazen voor in huis!