2e trouwring gratis

Siebel Juweliers

Goed nieuws! Bij Siebel Juweliers in Passage Roosendaal, ontvang je nu de 2e trouwring cadeau bij aankoop van een paar trouwringen!*

Daarnaast maak je tussen 22 april en 22 juli bij aankoop van twee trouwringen kans op een huwelijksreis! Lees hieronder meer.

De 2e trouwring gratis is al een fantastisch cadeau. Siebel Juweliers doet daar nu nog een schepje bovenop. Je maakt tussen 22 april en 22 juli ook nog kans op een huwelijksreis t.w.v. € 3.000,- bij aankoop van jullie trouwringen!

Hoe je kans maakt? Volg onderstaande stappen: 

  1. Maak een trouwring afspraak via www.siebeljuweliers.nl/trouwringen bij Siebel Roosendaal.
  2. Geniet van een unieke VIP-behandeling en laat je adviseren door de experts.
  3. Bij aankoop van jullie prachtige trouwringen krijg je een QR-code.
  4. Scan deze QR-code, volg de stappen op de pagina en maak kans op een huwelijksreis t.w.v. € 3.000,-!

Plan je afspraak of loop alvast een binnen bij Siebel Juweliers in Passage Roosendaal om te zien wat voor prachtige collectie ze in de winkel hebben. Tot snel! 

 

*Actievoorwaarden: Bij Siebel Juweliers ontvang je bij aankoop van een paar trouwringen uit de collectie van Bouchard, Desiree en Martinshof de 2e trouwring van ons cadeau! De 2e trouwring is de ring met het laagste bonbedrag. Deze actie is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen en/of kortingsacties, zoals bijvoorbeeld de welkomstkorting. 
Siebel Juweliers behoudt zich het recht voor om de actie op elk gewenst tijdstip op te schorten, te beëindigen of te wijzigen.