Winkelcentrum de Passage 

Winkelcentrum de Passage is gelegen in het hart van de binnenstad, tussen de historische Raadhuisstraat en de Nieuwe Markt. Na een grondige revitalisering ademt het complete winkelcentrum een Venetiaanse sfeer uit met een vleugje Jugendstil en Art Deco.

Funshoppen in zijn allerbeste vorm: In de Passage is bewust gekozen voor beleving, het winkelcentrum heeft natuurstenen vloeren met mozaïeken, hardhouten winkelpuien, prachtige smeedijzeren hekwerken, een grote lichtkoepel met glas in lood en uitbundige schilderingen. Hier worden alle zintuigen geprikkeld.

Reguliere openingstijden

Maandag 09:30 - 17:30
Dinsdag 09:30 - 17:30
Woensdag 09:30 - 17:30
Donderdag 09:30 - 17:30
Vrijdag 09:30 - 20:00
Zaterdag 09:30 - 17:00
Zondag 12:00 - 17:00

Prachtige & unieke blikvangers

Blikvangers zijn onder meer het “live-orkest” boven het terras en de klok met het prachtige carillon. Door deze eyecatchers is het centrum (ook voor toeristen) een echte belevenis. Het winkelcentrum trekt steeds meer bezoekers, waarbij het hele jaar door kan worden gewinkeld in een aangename omgeving, zonder last van regen of wind.

Evenementen & acties

Naast dat je supersfeervol kunt shoppen in de Passage, worden er ook regelmatig evenementen in het winkelcentrum georganiseerd. Er is altijd genoeg te beleven voor zowel jong en oud!

Exclusief winkelaanbod

De Passage kenmerkt zich door de vele zelfstandige exclusieve ondernemers. Van kledingwinkels, lichaamsverzorging, sieraden tot leuke cadeauwinkels, kruidenierswaren en een grote boekenwinkel. Met een bezoek aan de Passage slaagt u gegarandeerd!

Veelgestelde vragen

Nog vragen? Neem dan vrijblijvend contact met op

Stel hier jouw vraag

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op

Vul velden met een * in zodat wij u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.