6 x een tof Vaderdag cadeau die je scoort in de Passage

Een leuk Vaderdagcadeau vinden kan nog wel eens een hele opgave zijn. Maar gelukkig hebben we in de Passage genoeg verschillende winkels zodat jij altijd iets vindt waar jij jouw vader blij mee kunt maken. En om het je nóg gemakkelijker te maken, hebben wij hier een lijstje met de tofste Vaderdag cadeaus die je in de Passage Roosendaal kunt vinden.

Een pak op maat 

Kleren maken de man! En dan vooral een pak op maat. Bij Denshico ben je hiervoor aan het juiste adres! Vanaf maart heeft Denshico maatpakken in het assortiment. Zij hebben zelfs het “maatwerk evenement’ georganiseerd. Hier waren 3 verschillende merken uitgenodigd om ieder hun eigen unieke werkwijze ten toon te stellen. Neem je vader mee en maak er een gezellig uitje van!
 

Make him Happy (Socks)

Bij Calza in de Passage vind je de mooiste, gekste, leukste én grappigste Happy Socks. En vaders zijn altijd blij met sokken toch!?
 

Hippe heren portemonnees

Waar je vaders ook altijd blij mee kunt maken is een nieuwe portemonnee! Bij Duifhuizen scoor je toffe heren portemonnees van verschillende bekende merken van de mooiste kwaliteit.
 

Wine o’clock

Of misschien is jouw vader wel een echte wijnliefhebber? (We don’t blame him). Bij Kaashuis Roosendaal kun je terecht voor fijne culinaire pakketten met wijnen en bijpassende kazen en worst.
 

Een leuk boek

Leest jouw vader ook liever over sport dan dat hij het beoefent? Dan is een boek als De Tweede Helft van John de Wolf of GAME OVER van Raymond van Barneveld wellicht wat voor hem! Is het ook geen boekenwurm? Een tijdschrift natuurlijk ook een heel leuk Vaderdag cadeau. Denk aan ‘Helden’. In dit tijdschrift staan alle helden in de sportwereld beschreven. Dit alles is te vinden in boekhandel Verboden Rijk!
 

Watch(ing) Time

Een ander tof Vaderdag cadeau is een nieuw horloge. Herenhorloges van de tofste merken vind je bij Roemer Juwelier of Siebel Juweliers. Zij beschikken over voldoende variatie in modellen en staan dan ook altijd klaar om het juiste advies te geven!

Jouw Vaderdag cadeau shop je in de Passage

Genoeg keuze toch? Hier zit vast een tof Vaderdag cadeau tussen waar jij jouw vader héél blij mee maakt. Veel plezier met shoppen én met Vaderdag vieren!