De winkels in de Passage zijn weer open!

Gelukkig mogen onze deuren weer wagenwijd open. Geen afspraak nodig, maar gewoon lekker binnen komen wandelen wanneer het jou schikt! Je kunt weer volop genieten van de winkelervaring in de Passage!

Wees welkom in de Passage

In de haast sprookjesachtige setting is genoeg moois te bewonderen in de winkelcollecties. Of je nu iets moois zoekt voor in huis, een nieuwe outfit, een mooie reis wilt maken en advies wilt of op zoek bent naar een mooi sieraad voor jezelf of voor iemand anders: je vindt het allemaal in de winkels in Passage Roosendaal!

Maak het thuis gezellig

We kunnen dus weer de deur uit om te gaan shoppen, maar dat betekent niet dat we het binnenshuis niet gezellig kunnen maken! Laat je inspireren door mooie woonaccessoires en decoratie om thuis weer een andere sfeer te creëren. Erg leuk om dit per seizoen een beetje te wisselen!

De Passage is jouw catwalk

Stralend de deur uit! De Passage is jouw catwalk: schitter net zoals al het moois in de Passage in een prachtige outfit waarin jij je helemaal goed voelt. Je mag gezien worden! In de Passage zitten tal van modezaken voor jong en oud, dames en heren, waardoor er altijd een toffe outfit voor je te vinden is.

Maak het af met een mooi sieraad

De finishing touch van een mooie outfit is natuurlijk een sieraad! Een ring valt altijd op, in de zomer worden leuke armbandjes weer meer gezien en een ketting kan zowel over een shirt als in een wat meer open kraag. En ben jij al helemaal bij de tijd of toe aan een tof horloge om de pols? In de Passage zitten goede juweliers en speciaalzaken waar je al dit moois kan vinden!

Tijd voor wat lekkers

En van flink shoppen krijg je flinke trek! Ook daarvoor hoef je niet de Passage te verlaten, want de honger stil je gewoon door lekker te lunchen bij lunchroom Milano of jezelf te trakteren op wat lekkers bij de Sweet Shop of het Kaashuis.

Goed advies

De winkeliers van Passage Roosendaal staan te trappelen om jou weer te ontvangen. Ze laten met alle liefde nieuwe collecties zien en voorzien je van de juiste service en fijn advies. Zo wordt winkelen weer een hele beleving en een leuk uitje voor het hele gezin. Zien we je snel in de Passage?