Enjooi komt terug naar de Passage

22 september

De Passage gaat weer gevuld worden met een nieuwe winkel, en hoe! Een oude bekende keert terug naar het nest en zal maar liefst vier verdiepingen vullen met de mooiste items… Kun jij raden welke winkel het is?

Cooking, living & giving

Drie jaar geleden begon deze winkel waarbij ‘cooking, living & giving’ centraal staat in een winkel van 80m2 in de Passage. Omdat ze al snel uit hun jasje groeiden werd er na anderhalf jaar verhuisd naar een pand van 240m2. Maar nu nog eens anderhalf jaar later mogen we ze terug verwelkomen in de Passage en daar zijn we ontzettend blij mee! 

Enjooi

We hebben het natuurlijk over Enjooi! De winkel zal een oppervlakte gaan krijgen van maar liefst 1000m2, verdeeld over vier verdiepingen in de Passage. Van keuken- en woonaccessoires tot lichaamsverzorging- en cadeauartikelen én een prachtige collectie meubels: je vind het straks allemaal bij Enjooi in de Passage! Bezoekers zullen geïnspireerd worden door de prachtige aankleding in de etalages en in de winkel, maar ook door de producten met een luxe uitstraling en van goede kwaliteit. 

Shoppen voor kerst

Als alles goed gaat hoopt Enjooi halverwege november de deuren te kunnen openen. Het streven is in ieder geval vóór kerst. En dat is natuurlijk niet geheel zonder reden: Enjooi is de perfecte winkel om passende cadeaus voor je vrienden, familie en geliefden te vinden voor tijdens de feestdagen. 

Populaire merken

En wat zijn dan de meest populaire merken in het aanbod van Enjooi? Perfecte cadeaus om te geven zijn bijvoorbeeld de producten van Blomus en Maison Berger. Maar daarnaast zijn ze ook trotse dealer van Urban Sofa, een prachtig meubelmerk van Nederlandse bodem. Zij zullen in de nieuwe winkel straks de gehele collectie hebben staan. Veel mensen uit heel Nederland en België weten Enjooi nu al te vinden voor dit merk, maar straks kun je je dus laten inspireren door het complete aanbod!

Alles erop en eraan

Daarnaast zal de ruimte ook meer aangekleed worden met kunst, behang, verf en sfeerwanden om echt een complete look neer te zetten. 
Wij zijn razend nieuwsgierig naar al die prachtige producten en inspiratie, jij ook?