Geniet nog heel even van Het Verboden Rijk!

Het Verboden Rijk stopt

15 mei is het zover… Dan sluit Het Verboden Rijk definitief de deuren. De prachtige boekenzaak is al 28 jaar een begrip in Roosendaal. Of je nu een op zoek was naar een non-fictie verhaal, kinderboek, biografie, tijdschrift of gewoon een kaartje: Het Verboden Rijk heeft het allemaal in hun assortiment!

Laatste maand

En van dat brede assortiment kun je nog heel eventjes genieten, tot 15 mei. Dus wil je nog snel die laatste bestseller scoren of een prachtig Moederdag cadeau in de vorm van een goed boek? Kom dan snel nog even langs in de winkel in de Passage! Je hebt geen winkelafspraak meer nodig om een bezoekje te brengen. 

Shoppen met hoge korting

Momenteel heeft Het Verboden Rijk de eindsprint ingezet. Op alle boeken die op voorraad zijn geldt nu een korting van maar liefst 60%. Boeken die besteld moeten worden zijn uitgezonderd van deze actie. Bestellingen zijn doorgaans binnen 2 werkdagen binnen en kunnen eventueel thuisbezorgd worden. 

Liefde voor boeken

Dat het personeel vol liefde voor boeken zit merk je ook deze laatste periode. Het enthousiasme waarmee ze nog steeds na 30 jaar hun klanten helpen is het benoemen waard en zal zeker gemist gaan worden in de Passage! Wij wensen Het Verboden Rijk alle succes met de laatste loodjes.

Adopteer een kast

En voor de echte liefhebbers, adopteer een stukje van de winkel. Kasten, lampen, tafels en ander werkmateriaal. Adopteer een kast, door hem nu te kopen. Hij zal nog even dienst doen en mag half mei met je mee naar huis. Dan blijven we toch nog een beetje verbonden en heb jij thuis een echte inloopkast voor boeken.