Jouw communiekleding scoor je bij Jeugdmode van Zeggeren

25 Februari 2020

Het is weer bijna tijd voor de communie. Bij Jeugdmode van Zeggeren in de Passage kun je, zoals altijd, terecht voor de mooiste communiekleding voor zowel jongens als meisjes. Ieder jaar kiezen zij hier weer de mooiste collecties uit op basis van de trends en ontwikkelingen. Ben je benieuwd? In dit blog leggen we je, in samenwerking met Bernadette, alles uit over de communiekleding en trends voor 2020!

De trends voor communiekleding in 2020

Natuurlijk is Bernadette met haar Jeugdmode van Zeggeren al jaren dé plek voor de mooiste kinderkleding. Jongens en meisjes kunnen hier terecht voor de meest passende communiekleding. De communiekleding trends voor 2020: “De trend die ik vooral zie is klassiek, maar toch ook zeker sportief. Denk bijvoorbeeld aan een mooie kanten prinsessenjurk voor de meiden die dan wordt gecombineerd met een stoer bikerjasje, laarsjes of zelfs met mooie stoere sneakers!” Het fijne aan deze trend? Het stoere randje maakt dat delen van deze outfit gewoon het hele jaar door gedragen kunnen worden. Dat is dan weer win-win voor papa en mama!

Communiekleding accessoires

Communiekleding is over het algemeen vrij neutraal in kleur. Om een outfit helemaal compleet te maken adviseert Bernadette mooie bijpassende accessoires. Voor de jongens een opvallende kleur strik of stropdas bijvoorbeeld. Bretels en riemen zijn natuurlijk ook ontzettend stoer.

De meisjes hebben uit een tal van accessoires te kiezen. Voor de meiden shop je bij van Zeggeren de mooiste sieraden zoals armbanden, oorbellen of zelfs enkelbandjes voor bij je communie-outfit. Daarnaast zijn er ook genoeg tasjes, haarbanden en leuke opvallende schoenen te vinden. 

Jeugdmode van Zeggeren en communiekleding

Ieder merk heeft zijn eigen stijl en kenmerken. Bernadette zorgt er dan ook voor dat er voldoende verschillende merken en stijlen aanwezig zijn. Niemand is immers hetzelfde! Je kunt collecties vinden van bijvoorbeeld Gymp, RTB Rita, IKKS, Diamond Blue, Red & Blu, Miss Leod en CKS. Maakt dat het lastig? Dat hoeft helemaal niet! Het team van Jeugdmode van Zeggeren staat 7 dagen per week voor je klaar. Vragen? Geen enkel probleem! Bij Jeugdmode slaag je altijd, ook voor communiekleding en ze helpen je met alles.

De perfecte communie outfit scoor je bij Jeugdmode van Zeggeren!

Een spannend moment! Maar een mooie en passende outfit zorgt ervoor dat het een onvergetelijke dag wordt. Ben je op zoek naar de perfecte communiekleding? Dan ben je bij Jeugdmode van Zeggeren in de Passage aan het juiste adres. Je bent welkom om de ruime collectie te komen bekijken en passen. Zien we je snel in de Passage en bij Jeugdmode van Zeggeren?