Lunchroom Milano is weer open in de Passage!

22 juni 2020

Door corona vieren we massaal vakantie in eigen land. Maar wat is er dan leuker dan je tóch in buitenlandse sferen wanen, gewoon in eigen stad? Het kan sinds kort weer bij Lunchroom Milano in de Passage, want zij zijn weer open!

Venetiaanse sferen, gewoon in de Passage

Italië is onder Nederlanders een zeer populair vakantieland, ook dit jaar hadden weer miljoenen mensen een tripje naar dit heerlijke land geboekt. Door het coronavirus moet voor vele dit fijne vooruitzicht echter even op zich laten wachten, maar niet getreurd! Waan je in klein Italië door een bezoekje te brengen aan de Passage in Roosendaal!

Lunchen bij Lunchroom Milano

En wie aan Italië denkt, denkt natuurlijk aan al het heerlijke eten en drinken waar het land om bekend staat. Bovendien maakt shoppen hongerig dus een fijne tussenstop bij Lunchroom Milano is dan zeker een goed idee. Sinds kort is de lunchroom weer open en ben je er welkom voor een hapje en een drankje.

Delicatessen en Italiaanse producten

Wist je dat 90% van de gerechten die ze serveren bij Lunchroom Milano uit Het Kaashuis komen? Zes jaar geleden besloot de eigenaar van Het Kaashuis na plotseling stoppen van de toenmalige uitbater tijdelijk invulling te geven aan de lunchroom in de Passage. Dit duurt echter inmiddels al 6 jaar en daar zijn wij als Passage ontzettend blij mee! 

Gasten kunnen bij Lunchroom Milano kiezen uit het ruime assortiment van wat er in Het Kaashuis aangeboden wordt en uit een ruim aanbod aan Italiaanse producten. Zo kun je ongeveer 70 soorten Hollandse kaas proberen, en staan er wel 30 verschillende salades op het menu. 

Dus kom genieten van al deze heerlijke lekkernijen bij Lunchroom Milano in de Passage en waan je weer een beetje in Italië deze zomer! Tot snel in de Passage!