Ontmoet onze nieuwkomer: Pantalette!

22 april 2020

Met jarenlange ervaring in de verkoop van lingerie weet Mariska Bonkes precies wat er nodig is om iedere vrouw zich goed te laten voelen in mooie en goed zittende lingerie en nachtkleding.  

34 jaar ervaring 

Al maar liefst 34 jaar werkt Mariska in de verkoop van lingerie bij Livera. Zij heeft zelfs een Livera winkel in Bergen op Zoom.  
Maar dat was niet voldoende voor de ambitieuze winkelier en daar zijn wij in Roosendaal heel blij mee! Vanaf februari 2020 is zij namelijk ook met een eigen zaak te vinden in winkelcentrum de Passage.  

Een eigen zaak 

Een franchise formule kent natuurlijk voordelen, maar Mariska wilde ook graag een zaak echt helemaal van haarzelf. Daarom startte zij in 2018 met Pantalette Lingerie. Eerst in Bergen op Zoom, maar vanaf februari dus in Roosendaal. Zij verkoopt in haar winkel onder andere lingerie en nachtkleding van de merken After Eden, Anita, Rosa Faia, Felina, Lisca en Ringella. Daarmee heeft zij een prachtig en divers aanbod van de mooiste lingerie en nachtkleding merken in huis.  

Waarom in de Passage Roosendaal? 

Waarom Mariska koos voor de Passage Roosendaal om haar winkel in te vestigen? Ze is trots op de sfeer en warmte die haar eigen winkel uitstraalt, en de Italiaanse sfeer en gezelligheid in de Passage sluiten daar perfect bij aan. Mariska komt zelf niet uit Roosendaal, maar vindt de Passage aanvoelen als een warm binnenkomen. Iets wat natuurlijk uitstekend past bij een winkel als de hare! 
 

Wij wensen Mariska heel veel succes met haar prachtige zaak!