De winkeliers in de Passage blijven creatief. Zeker nu! 

24 april 2020

De supermarkten beleven gouden tijden, maar in andere winkels is het nu vaak stil. Terwijl shoppen bij de plaatselijke winkeliers juist zo leuk is. Zeker nu. Want in deze periode mag je jezelf best even verwennen. In de Passage kan dat op een veilige manier.

De Binnenstad Roosendaal heeft alle Roosendalers opgeroepen om ‘lokaal’ te kopen. Koop bij de winkelier op de hoek, in plaats van in een grote webshop. Zo heb jij je spullen snel in huis en help je bovendien lokale ondernemers een handje. Bijvoorbeeld de winkeliers in de Passage.

Want het lijkt dan wel stil op straat, maar achter de prachtige façade zijn de winkels van de Passage gewoon geopend. Sommige de hele dag door, andere op bepaalde tijden. Online voor iedereen, of speciaal voor jou na zessen dankzij personal shopping. Veiligheid staat voorop. Je hebt dus de ruimte. En onze volle aandacht! 

Dus kom langs en doe iemand een plezier! Verwen die vriendin die je zo mist. Stuur iets naar opa en oma, omdat je ze al zo lang niet hebt gezien. Kom wat lekkers halen voor iemand die niet naar buiten kan. Iets speciaals voor iemand met een essentieel beroep, die wel een hart onder de riem kan gebruiken. Of verwen jezelf. Gewoon, omdat het voorjaar is. Ga ervoor!
 

We zien je graag snel weer in de Passage!