De modetrends van het voorjaar!

Het wordt alweer tijd om de nieuwste voorjaarstrends op een rijtje te zeten! Want kleren heb je nooit genoeg toch? En de voorjaarsmodetrends voor 2020 zijn té leuk.

Jungleprints

De jungleprint is ook anno 2020 niet weg te denken in het modebeeld. Van slangen tot zebra prints; we zien het overal. Daarnaast gaan we de jungleprint niet alleen zien in kleding, maar wordt het ook doorgetrokken naar accessoires zoals sjaals, riemen, tassen en schoenen.
 

Polkadots

Ook dit jaar gaan we de polkadots weer terug zien. Of de polkadot nu subtiel verwerkt is in een kledingstuk of accessoire, of dat de print over het hele kledingstuk wordt gebruikt. De polkadot doet het gewoon heel goed dit voorjaar!
 

Franse streepjes

De Franse streepjes worden ook weer volop gedragen. Doorsnee items zoals blazers krijgen het streepjesmotief om het geheel een extraatje te geven. Het is tegenwoordig een van de basis kleding items dus onmisbaar in je kledingkast!
 

Utilitaire look

Oftewel ‘nuttige outfits’. Deze staan bekend om hun comfort en army uitstraling. Denk hierbij aan de cargobroek en jasjes met grote zakken in neutrale tinten zoals bruin en khaki. Deze look blijft een favorietje!
 

Voorjaarsmodetrends 2020

Hoe leuk zijn deze trends!? Wij zijn in ieder geval verliefd! Deze voorjaarstrends kun je natuurlijk dragen zoals jij zelf wilt. Wil je all the way gaan? You go! Verwerk je de trends liever wat subtieler? Ook helemaal goed! Kom eens shoppen in de Passage en bekijk de trends.