Waarom shoppen in de Passage zo leuk is!

We leven alweer een tijdje in 2020 en de goede voornemens zijn ondertussen van de baan. Vandaar dat ‘meer shoppen’ weer mag! Dus daar hoort zeker een bezoekje aan de Passage bij. Wij leggen je uit waarom.

Shoppen bij de Passage: alles onder één dak

Tijdens het shoppen in de Passage kun je een hele outfit scoren! Voor toffe schoenen kun je onder andere terecht bij Omoda, Stretch en Gossip en voor de leukste en meest fashionable outfits zit je goed bij onder andere Jeugdmode van Zeggeren, Instinct, Denshico, Gossip en Stretch. Goed ondergoed kan natuurlijk ook niet ontbreken! Het meest comfortabele ondergoed en de leukste sokken van Happy Socks vind je bij Calza. Om je outfit af te maken, scoor je vervolgens bij Duifhuizen nog een mooie tas en riem. Hoe makkelijk is dat!?

Siebel Juweliers

Wist je dat het bij Siebel Juweliers ook nog eens sale is? Zo zitten er op verschillende items tot wel 60% korting! Mix and match de leukste producten met elkaar en ga zo glamourous het voorjaar in!
 

Omoda

The boots bij Omoda are made for walking. Dus sla snel je slag want ook bij Omoda is het sale! Daarnaast is de nieuwe collectie ook zeker de moeite waard om even te bekijken. Je vindt bij Omoda de meest modieuze schoenen en accessoires. Zo shop je naast schoenen ook toffe portemonnees en telefoonhoesjes. Hier krijg je toch zin van om te gaan shoppen!?
 

Jeugdmode van Zeggeren

Op zoek naar nieuwe kleding voor de kids? Bij Jeugdmode van Zeggeren vind je onder andere de tofste items van NIK&NIK, Sproet & Sprout en PENN&INK. En deze voorjaarscollectie is té cool om niet even te checken! Wanneer ga jij een kijkje nemen?
 

Gossip Fashionstore

De naam zegt eigenlijk al genoeg toch? Bij Gossip vind je heel veel fashion. Het voorjaar is niet alleen een goede reden om te gaan shoppen in de Passage maar het is ook nog eens een perfecte timing! Bij Gossip hebben ze namelijk nieuwe items binnen van onder andere Nikkie en Josh V.