Winkelcentrum Passage Roosendaal geeft gloednieuwe Vespa weg

Roosendaal, 29 juni 2023 - Toer jij deze zomer op een gloednieuwe Vespa door Roosendaal en omstreken? Wellicht wel als je mee doet met de spraakmakende actie van Passage Roosendaal.

Het centrum gelegen in het hart van de binnenstad, tussen de historische Raadhuisstraat en de Nieuwe Markt, geeft in de zomermaanden een gratis Vespa weg. Mee doen is heel eenvoudig. Het enige dat je hoeft te doen, is jouw aankoop bon van één van de winkels in de Passage, voorzien van een flyer met jouw naam en e-mail adres. Beide kun je inleveren, in de actiebrievenbus bij Lunchroom Milano.

De actie loopt van 15 juli t/m 30 september en bezoekers ontvangen bij de kassa de betreffende actieflyer. Alleen als deze volledig is ingevuld, maak je kans op de Vespa. De winnaar wordt eind september per e-mail bekend gemaakt.

Het centrum wil de inwoners en bezoekers van Roosendaal laten zien wat het in huis heeft. En dat is meer dan een unieke locatie. De bijzondere winkel- en horecaconcepten zijn er ook deze zomer om jou te voorzien van een nieuwe outfit, een mooi sieraad, een passend cadeau of de laatste bestseller. Ook ben je welkom om te genieten van een fijne Italiaanse koffie op het terras, met uitzicht op het unieke ‘live-orkest’ en de klok met het prachtige carillon.