Winkelen volgens de regels in de Passage

5 juni 2020

Goed nieuws! Alle winkels in de Passage zijn weer open! Na de introductie van de intelligente lockdown brak er een roerige tijd aan. Sommige winkels sloten tijdelijk hun deuren, anderen schakelden om naar een bezorg- en afhaalservice en weer anderen pasten hun openingstijden aan en zetten een limiet op het maximaal aantal bezoekers in de winkel. Het is voor iedere ondernemer zoeken geweest in deze tijden maar we zijn blij te vermelden dat alle winkels in de Passage nu weer geopend zijn!

Shop lokaal

Uiteraard staat het belang van de klant en de veiligheid nog steeds voorop. Iedereen is van harte welkom in de Passage, graag zelfs! Voor de winkeliers is het ontzettend belangrijk dat u als consument de winkels blijft bezoeken. Shop lokaal, juíst nu! 

Veilig winkelen

U zult bij een bezoek aan winkelcentrum de Passage merken dat er een hoop is gedaan om ervoor te zorgen dat u veilig kunt winkelen. Zo hangen er overal posters op om op de 1,5m afstand te wijzen. Daarnaast attenderen wij u er ook op om de regels van de winkels zelf in acht te nemen. Zo is het bij veel winkels verplicht bij binnenkomst uw handen te ontsmetten en een tas of mandje te gebruiken tijdens het winkelen. 

Winkel gericht

De Passage is met zijn Venetiaanse looks natuurlijk al bijna een attractie op zich! Het is heerlijk om er een dagje rond te slenteren en te genieten van al het moois. Toch willen wij u ook vragen in deze tijd gericht te komen winkelen, zodat we alle mensen kunnen blijven verwelkomen zonder dat het te druk wordt. De Passage en het winkelaanbod is er voor ons allemaal, dus laten we er samen voor zorgen dat daar ook zoveel mogelijk mensen veilig van kunnen genieten!

Tot ziens in de Passage!