Fabienne's Vintage

Ontdek de charme van tweedehands mode bij Fabienne's Vintage!

Fabienne's Vintage is een unieke boetiek die zich richt op het geven van een tweede leven aan kleding. Onze winkel is gespecialiseerd in vintage, tweedehands en high-end labels, met een veelzijdig assortiment voor voornamelijk dames, maar ook heren en kinderen. Bij Fabienne's Vintage geloven we in duurzame mode en de waarde van hergebruik.

Een Tweede Leven voor Mode

Bij Fabienne's Vintage staat duurzaamheid centraal. Wij moedigen klanten aan om hun tweedehands kleding door ons te laten verkopen. Elk stuk krijgt de aandacht die het verdient en wordt verkocht tegen een eerlijke prijs. Na acht weken ontvang je 50% van de verkoopprijs terug – een win-win voor zowel uw portemonnee als het milieu.

Hoe kan je je kleding inbrengen?

Wilt je jouw kleding een nieuw leven geven? Volg deze eenvoudige stappen:

1. Seizoensgebonden Inbreng: Zorg ervoor dat je kleding past bij het huidige seizoen.

2. Conditie is Cruciaal: Ingebrachte items moeten in uitstekende staat zijn. Controleer of je kleding heel en schoon is.

3. Modern en Actueel: Wij accepteren moderne, tijdloze kleding die aansluit bij de huidige trends.

4. Breng het Persoonlijk of Digitaal: je kunt jouw kleding persoonlijk inbrengen of contact met ons opnemen via e-mail op inbrengfabiennesvintage@outlook.com of telefonisch op 0657328012.

Verkoopperiode en Uitbetaling: Na een verkoopperiode van 8 weken kan je het deel van de opbrengst ophalen.

Na de Verkoopperiode

Niet verkochte kleding kan worden opgehaald, of, als je dat wenst, doneren wij deze aan een goed doel. Zo draag je bij aan een duurzamere wereld en steun je mensen die het nodig hebben.

Bezoek Fabienne's Vintage en ervaar hoe stijlvol duurzaamheid kan zijn. Wij kijken ernaar uit je te verwelkomen en samen de mode-industrie een beetje groener te maken!

Openingstijden

Maandag 12:00 - 17:00
Dinsdag gesloten
Woensdag 10:00 - 17:00
Donderdag 10:00 - 17:00
Vrijdag 10:00 - 17:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag 12:00 - 17:00
Alleen open op de laatste zondag van de maand