Tomylo, Trends & More

Sieraden, horloges, tassen en accessoires

Zoek je een uniek sieraad van kristal? Wil je jouw tassencollectie aanvullen met een bijzonder exemplaar? Of ben je op zoek naar een trendy horloge? Tomylo is the place to be! Deze eigentijdse speciaalzaak is gevestigd in de Passage in Roosendaal. Je vindt er de meest unieke en bijzondere sieraden, horloges, tassen en accessoires van geselecteerde topmerken.

Specialist in unieke sieraadmerken

Bij Tomylo vind je niet honderd verschillende sieradenmerken, maar een selectie van enkele high class merken. Op deze manier kunnen wij ons specialiseren en kunnen wij jou de beste service en het beste advies geven. Zo hebben wij sieraden van Swarovski en Sparkling Jewels, tassen van Guess en Studs & Stones en horloges, kristal en zonnebrillen van Swarovski. In de regio West-Brabant en Zeeland zijn wij de grootste zelfstandige dealer van Swarovski. Dit schitterende merk uit Oostenrijk is rijk voorzien van glinsterende Swarovski-elementen. Bovendien wordt onze tassencollectie van Guess geregeld aangevuld, zodat je altijd de nieuwste tassen kunt shoppen!

 

Bezoek de winkel of shop online

Tomylo is geopend op donderdagmiddag, vrijdagmiddag, zaterdagmiddag en zondagmiddag. Onze deskundige medewerkers ontvangen jou graag voor een persoonlijk advies. Samen met jou gaan ze op zoek naar het sieraad van jouw dromen. Wil je liever online winkelen? Dat is mogelijk! Onze webshop is 24/7 bereikbaar.

 

Openingstijden

Donderdag van 12.00 tot 17.00 uur

Vrijdag van 12.00 tot 20.00 uur

Zaterdag van 12.00 tot 17.00 uur

Zondag van 12.00 tot 17.00 uur

Een greep uit onze merken