WeLoveFootballShirts & WeLoveSportVintage

Vintage Sportwinkel

Welkom bij de Vintage Sportwinkel in de Passage, een primeur in Nederland! Geopend door Melvin van Mourik, de drijvende kracht achter de succesvolle webshops WeLoveFootballShirts.com en WeLoveSportVintage.com, biedt deze winkel een unieke ervaring voor sportliefhebbers. Met de eerste fysieke locatie in de Passage in Roosendaal, onderscheidt de Vintage Sportwinkel zich als dé bestemming voor authentieke en nostalgische sportkleding.

Een schatkamer voor sportliefhebbers

De Vintage Sportwinkel is niet zomaar een winkel, het is een belevingswereld voor de echte sportenthousiast. Met een collectie van meer dan 4.000 voetbalshirts, 1.500 retro sjaals, en een indrukwekkend assortiment van vintage rugby-, basketbal- en wielertenues, is het de grootste aanbieder van vintage sportartikelen in de Benelux. Of je nu een fervent verzamelaar bent of gewoon nostalgisch bent naar de sporticonen uit het verleden, deze winkel heeft iets speciaals voor iedereen.

Meer dan alleen kleding

Naast kleding biedt de Vintage Sportwinkel een uitgebreide selectie aan sportboeken, waaronder biografieën van legendarische sporters en naslagwerken over grote wielerrondes en wereldkampioenschappen. Ook vind je hier een variëteit aan kledingaccessoires zoals trainingsjassen, mutsen, petten, en andere unieke verzamelitems. Het is dé plek om je sportgeschiedenis en -passie te verdiepen.

Bezoek ons in de Passage

Na een spectaculair openingsweekend op 17 en 18 februari, is de winkel geopend op dinsdag, donderdag en vrijdag van 9.30u tot 17.30 uur, op zaterdag van 9.30u tot 17.00 uur en elke eerste zondag van de maand van 12.00 tot 17.00 uur. Gelegen in het hart van Roosendaal, in de Passage, is de Vintage Sportwinkel gemakkelijk toegankelijk en klaar om je te verwelkomen.

Wij heten u van harte welkom, EXPERIENCE THE STARS FROM THE PAST! 

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag 09:30 - 17:30
Woensdag gesloten
Donderdag 09:30 - 17:30
Vrijdag 09:30 - 17:30
Zaterdag 09:30 - 17:00
Zondag 1e zondag van de maand
12:00 - 17:00